Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Pharmatoday is een online parafarmacie. U kunt al uw parafarmacie bij ons bestellen en wij bezorgen het binnen enkele minuten bij u thuis. We hebben alles van supplementen en vitamines tot cosmetica en alles wat je nodig hebt om je beter te voelen!

Pharmatoday is momenteel exclusief actief in Antwerpen stad en bedient 502.000 Antwerpenaren in minuten. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om uit te breiden over heel België, dus wil je op de hoogte blijven en horen wanneer we naar jouw woonplaats kunnen? Stuur ons een bericht op klantenservice@pharmatoday.be.

Excuses voor het veroorzaakte ongemak! Als je in de app of webshop contact opneemt met onze klantenservice, dan lossen we dit probleem zo snel mogelijk voor je op!

Het spijt me! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als er een probleem is met je bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Bij Pharmanow kun je 6 dagen per week bestellen, van 09.00 uur tot 18.00 uur!

De verzendkosten voor Pharmatoday beginnen vanaf €1 in Antwerpen stad. De exacte vergoeding vind je in de app of webshop.

Nee, dat kan niet. Je kunt je bestelling direct betalen via de app of webshop. Wij bieden verschillende online betaalmogelijkheden aan.

Ja natuurlijk! We staan altijd open voor nieuwe producten in de Pharmatoday-familie. Aarzel dus niet om uw feedback hier door te geven.

Ja! Wij zoeken regelmatig nieuwe bezorgers door heel België. U kunt zich aanmelden via klantenservice@pharmanow.be als bezorger of magazijnmedewerker.

Neen.

Als het druk is, kan het soms langer duren voordat je bestelling wordt bezorgd. De levertijd wordt altijd weergegeven in de app voordat je een bestelling plaatst. Indien uw bestelling na de aangegeven levertijd nog niet is ontvangen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Nee sorry. We beginnen direct met het inpakken van je bestelling, dus er kan niets meer worden aangepast nadat de bestelling is geplaatst.